Samenwerken op scholing, sociaal beleid en arbeidsmarkt
Menu Zoeken

22 mei Dag van de stagiair: zet de stagiair in het zonnetje

Stagiaires zijn de doktersassistenten en praktijkondersteuners van de toekomst. Laat daarom op 22 mei je waardering blijken voor de stagiair. Waarom 22 mei? Het is dan de dag van de stagiair. Je kunt stagiaires, doktersassistenten en praktijkondersteuners in het zonnetje zetten met het bedankpakket van SSFH. Het pakket bestaat uit groeipapier met bloemenzaden en een feestelijke slinger om de stagiair te bedanken.

Deze actie is inmiddels verlopen, een pakketje aanvragen is niet meer mogelijk.

Ben je een stagebegeleider, een huisarts of wil je met het hele huisartsenteam meedoen aan deze actie?  Stuur dan een mail naar secretariaat@caop.nl met je adresgegevens waar we het bedankpakket naar toe kunnen sturen.  

Maak ruimte voor de stagiair

Deze actie is onderdeel van de campagne Maak ruimte voor de stagiair. SSFH stimuleert het aantal stageplekken in de huisartsenzorg door op verschillende manieren ondersteuning te bieden. Onder andere met de toolkit Maak ruimte voor de stagiair. De toolkit is gevuld met allerlei praktische handvatten zoals rekenvoorbeelden, checklists, handige tips voor begeleiding en praktijkvoorbeelden. Bekijk ook Facebookcampagnepagina voor het laatste nieuws.