Samenwerken op scholing, sociaal beleid en arbeidsmarkt
Menu Zoeken

Beheer van de RI&E en de Arbocatalogus Huisartsenzorg

Sinds enige tijd heeft SSFH het beheer van de RI&E en de Arbocatalogus Huisartsenzorg van LHV overgenomen. Veel huisartsen en praktijken  hebben toegang tot de RI&E door in te loggen op HA-web. Deze functionaliteit verdwijnt. Dit heeft gevolgen voor het inloggen in de RI&E manager. In onderstaand bericht leest u hier meer over.

Inloggen via SSFH

Inloggen in de RI&E manager kan in de toekomst alleen nog via de website van SSFH.  Om te voorkomen dat u niet meer bij uw RI&E komt, heeft SSFH uw e-mailadres nodig. Naar dit e-mailadres sturen wij u een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Op deze manier blijven alle ingevulde RI&E’s behouden en raken er geen gegevens verloren.

Bezwaar maken tegen delen e-mailadres

De LHV heeft u, conform de privacy wetgeving, de mogelijkheid gegeven om bezwaar te maken tegen het delen van uw e-mailadres met SSFH. Heeft u bezwaar gemaakt? Dan kan dit dus negatieve gevolgen hebben voor uw toegang tot de RI&E manager.

 Wat betekent dit voor de toekomst?

  • U kunt in de toekomst niet meer via HA-web naar de RI&E manager;
  • Via SSFH (RI&E manager) ontvangt u een e-mail met de vraag een nieuw wachtwoord aan te maken;
  • Zodra u een nieuw wachtwoord heeft ingesteld, krijgt u toegang tot uw huidige RI&E en kunt  u eventuele wijzigingen meteen doorvoeren. De RI&E omgeving blijft verder hetzelfde.