Samenwerken op scholing, sociaal beleid en arbeidsmarkt
Menu Zoeken

Afscheid Leon Vincken als SSFH-voorzitter: column Kees Gillis

Het jaar 2016 is al weer bijna voorbij. De feestdagen komen er aan. Een periode van het jaar waar ik enorm naar kan uitkijken. Even de drukte vergeten en in familie- en vriendenkring tijd voor lange gesprekken en feestelijk eten.

Zover is het nu nog niet en SSFH is een van mijn activiteiten die de volle aandacht krijgt. Indachtig de woorden van Leon Vincken vind ook ik dat er veel is bereikt. Op deze plaats heb ik in een eerdere column eveneens aangegeven dat we er nog niet zijn. Voor 2017 aan SSFH de schone taak om een volgende stap te maken in de ontwikkeling van het fonds en nog beter aan te sluiten bij de wensen van onze klanten. Dat gaan we ook doen en ik zal er samen met het bestuur alles aan doen om verwachtingen waar te maken.

Zonder Leon Vincken, die na vier jaar zijn voorzitterschap overdraagt. Als vicevoorzitter zal ik hem gaan missen. Leon is een kundig en gedreven mens die steeds naar het beste voor het fonds heeft gestreefd.  We hebben veel en intensief samengewerkt. Om, zoals Leon ook in zijn column schrijft, complexe uitvoeringsproblemen op te lossen. Maar ook om in sommige thema‚Äôs te bepalen hoe zaken voor de huisartsenzorg het beste aangepakt kunnen worden. We hebben intensieve discussies gevoerd, maar het hield ons scherp. SSFH is een serieuze aangelegenheid, maar we hebben ook veel gelachen. Met enthousiasme en kennis van zaken heb jij je taak altijd opgepakt. Veel dank daarvoor en ik wens jou en iedereen fijne feestdagen en een sprankelend 2017!