Samenwerken op scholing, sociaal beleid en arbeidsmarkt
Menu Zoeken

SSFH aanwezig op Huisartsbeurs

De SSFH was op zaterdag 22 maart met een stand aanwezig op de Huisartsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De SSFH kwam er in contact met huisartsen en ondersteunend personeel en peilde wat er onder hen leeft. Zo kan het fonds zijn activiteiten zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behoeften van de werkenden in de huisartsenzorg. “De SSFH is een goed initiatief”, aldus een bezoeker, “daarom is het goed dat jullie hier zijn”.

 

 

De Huisartsbeurs trok ruim 4.000 bezoekers. Velen wisten de SSFH-stand goed te vinden en stelden gerichte vragen. Er waren ook SSFH-bestuursleden in de stand aanwezig om vragen te beantwoorden. De kaarten met informatie over de stagevergoeding en vergoeding praktijkbegeleiding (zie de afbeeldingen bij dit bericht) vonden gretig aftrek.

Samen beter worden

De Huisartsbeurs werd dit jaar voor de negende keer georganiseerd door de Landelijke Huisartsenvereniging (LVH). Het thema was ‘Samen beter worden’. Met deze eendaagse beurs, een congres en vakbeurs in één, bracht de LVH de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisartsenzorg dichterbij haar leden. Zij deelden er kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg in Nederland. Het programma bestond uit lezingen, debatten en workshops. In het ‘Skills Lab’ konden huisartsen, assistenten en ondersteuners hun klinische vaardigheden onderhouden, actualiseren en uitbreiden.