Samenwerken op scholing, sociaal beleid en arbeidsmarkt
Menu Zoeken

Webinars leefstijl en mentaal fit

Hierbij delen we een speciaal voor ons ontwikkeld webinar door ArboNed over 'vitaliteit in de praktijk'. Het webinar is verdeeld over twee modules. ‘Leefstijl' en 'Mentaal fit’. De modules zijn ieder ongeveer 20 minuten. We nodigen je uit om het webinar te bekijken. De modules zijn los te bekijken. Je kunt het webinar bekijken op een moment dat het je past. Neem hiervoor de tijd bijvoorbeeld aan het begin of einde van de dag. Natuurlijk kun je het webinar ook in de avond bekijken.

Webinar duurzame inzetbaarheid

Wil jij werk maken van de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers? In samenwerking met LHV organiseerden we in het voorjaar van 2021 het webinar ‘Huisarts en goed werkgeverschap, hoe doe je dat?’. 

Wat zijn je plichten als werkgever en hoe kan je het werk voor je werknemer zo prettig mogelijk maken? In dit webinar bespreken Erik Schouten en Diana Lucassen de, door SSFH ontwikkelde, gesprekskaarten en laten ze zien hoe jij deze als werkgever optimaal kan inzetten.
Door de overweldigende belangstelling hebben we besloten het webinar ook on demand aan te bieden.

Bekijk het webinar hier »
(Het volgen van dit webinar levert 1 PE punt op.)

Vitaliteit in de praktijk

Leefstijl

Over een gezonde leefstijl. Waar hebben we het dan over? Hoeveel beweging heb je nodig? En hoe kom je eenvoudig tot meer beweging? Praktische tips voor beter bewegen die je eenvoudig dagelijks in kunt zetten. Ook voeding komt uitgebreid aan bod; belangrijk voor een gezonde leefstijl. Hoe pas je bijvoorbeeld makkelijk een (eet)gewoonte aan. Over het kiezen van een stap en het stellen van haalbare doelen.

Bekijk hier het webinar »


Mentaal fit

Om mentaal weerbaar te blijven kun je deze video bekijken. Hoe hou je je batterij opgeladen? Hoe kunnen we veerkrachtig blijven? Je krijgt bruikbare tips hoe je mentaal fit blijft.
En hoe cultiveer je een positieve mindset en gevoel van geluk. Hoe meer te genieten.

Bekijk hier het webinar »
 
Het webinar ‘vitaliteit in de praktijk’ is onderdeel van het programma 'Goed voor elkaar'. Een programma dat is ontwikkeld door de verschillende sociale partners in de huisartsenzorg
(LHV, InEen, NVDA, NVvPO, FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn). Dit programma is gericht op alle werkgevers en werknemers en helpt om duurzame inzetbaarheid in de praktijk te brengen