ontwerp-zonder-titel-18-

Wil jij jouw digitale fitheid naar een hoger niveau tillen? Doe dan ook dit jaar weer mee met de Digifit Challenge van Digivaardig in de Zorg. De hele maand maart kan jij mee doen aan uitdagende challenges en ontvang je handige tips over hoe jij jouw digitale vaardigheden kan verbeteren. 

Digivaardig in de Zorg 

SSFH is aangesloten bij de coalitie Digivaardig in de Zorg. Op de website van Digivaardig in de Zorg zijn verschillende zelftesten en leermateriaal te vinden om de digivaardigheid onder zorgprofessionals te verhogen. In maart 2024 organiseert Digivaardig in de Zorg een nieuwe editie van de Digifit Challenge. Vorig jaar was een groot succes: meer dan 2200 deelnemers en 200 organisaties deden mee aan de Digitfit Challenge. Je kunt je nu aanmelden om dit jaar (weer) mee te doen via de website van Digivaardig in de Zorg

De Digifit Challenge

De hele maand maart staat in het teken van de Digifit Challenge. Deelnemers ontvangen elke dag nieuwe challenges, leuke oefeningen of handige tips om de digitale fitheid te vergroten. Ook kun je nu al het Digifit pakket downloaden voor jouw organisatie. In dit pakket zit: 

– Een Word-document met alle challenges
– Een afbeelding om je medewerkers te enthousiasmeren mee te doen
– Een link om leuke cartoons te downloaden
– Een certificaat voor medewerkers

Uiteraard kan je alle challenges nog personaliseren of aanpassen zodat het past bij jouw organisatie . 

Meer informatie of deelnemen aan de challenge? 

Deelname aan de challenge kan op een laagdrempelige manier door je aan te melden op de website van digivaardig in de zorg of via de button onderaan dit bericht. Heb jij niet elke dag de tijd om challenges te doen? Geen probleem! Jij kiest welke challenges je wanneer wilt uitvoeren. Alle informatie over de Digifit Challenge vind je op de website van Digivaardig in de Zorg.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.