ssfh-e-learning

Het Webinar ‘Sociale Veiligheid in de huisartsenzorg’ dat plaats heeft gevonden in mei is vanaf nu beschikbaar als E-learning. Deze is geschikt voor werkenden in de huisartsenzorg en is geaccrediteerd voor alle beroepsgroepen.

Steeds meer huisartsenorganisaties vragen zich af of er bij hun organisatie een sociaal onveilige werksituatie is. Daarnaast kunnen situaties als het integreren van teams, hiërarchische verhoudingen en de kloof tussen jong en oud in een nieuw team leiden tot een onveilig gevoel op de werkvloer en gespannen arbeidsrelaties. Een sociaal veilige werkomgeving is dus van groot belang en nodig om de zorg te kunnen bieden die patiënten verdienen.

Sociale veiligheid op de werkvloer staat centraal in deze E-learning. Als werkgever leer je welke maatregelen nodig zijn om een fysieke veilige omgeving voor je medewerkers te creëren. En als medewerker ontdek je strategieën om agressie te voorkomen of te verminderen.

De E-learning is gratis beschikbaar en toegankelijk via Medische Scholing. Zorg voor de juiste registratie, zodat je bij het beantwoorden van de toetsvragen een PE-punt krijgt toegekend.

Samen creëren we een veilige en prettige werkomgeving, start hier met de e-learning. 

Deze e-learning is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en is onderdeel van het activiteitenplan om duurzame inzetbaarheid in de huisartsenzorg te bevorderen.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.