youchooz

Op de voorlichtingssite YouChooz.nl vind je allerlei informatie over opleidingen en beroepen in Zorg, Welzijn en Sport. Deze site helpt bij het maken van een bewuste keuze voor een toekomst in een van deze sectoren. De introductievideo geeft een snel en duidelijk beeld waarom je op YouChooz.nl moet kijken. 

De huisartsenzorg ondergaat momenteel veranderingen, waarbij zorgtaken worden overgedragen naar eerstelijnszorg en ouderen steeds langer zelfstandig wonen. Hierdoor worden de zorgtaken in de huisartsenzorg complexer. Dit vereist nieuwe vaardigheden en competenties, waardoor werken in deze branche uitdagend en gevarieerd is. Er is altijd wel behoefte aan nieuwe medwerkers die bewust kiezen voor de huisartsenzorg. 

Op de website van YouChooz staat alle informatie over beschikbare opleidingen in dit vakgebied en is eenvoudig te zien of er een geschikte opleiding in de omgeving is. Daarnaast staan er volop verhalen en ervaringen van mensen op ter inspiratie. Eerst meer informatie over de verschillende beroepen en het werk in de huisartsenzorg? Kijk dan op Mijn baan in de praktijk. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.