SSFH biedt de huisartsenzorg een branche erkende RI&E aan. Om deze in te vullen en up-to-date te houden, kunt u als organisatie gebruik maken van de softwareapplicatie rie-manager. Door de jaren heen zijn er veel accounts aangemaakt in de rie-manager. Een groot gedeelte daarvan wordt niet meer actief gebruikt.

Om te voorkomen dat gegevens niet langer dan noodzakelijk bewaard blijven heeft SSFH in samenspraak met de compliance officer besloten om accounts die tussen 2011 -2015 niet meer zijn gebruikt te verwijderen. Deze actie gaat plaatsvinden op donderdag 8 juli 2021.

Heeft u een account en heeft u daarmee voor het laatst ingelogd vóór 2015 dan adviseren wij u voor volgende week donderdag 8 juli in te loggen in de rie-manager. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u via ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord aanmaken.

SSFH gaat jaarlijks deze actie uitvoeren. Ieder jaar zal voorafgaand aan deze actie een vooraankondiging worden gepubliceerd op de website, social media kanalen en nieuwsbrief van SSFH. Dit betekent dat in 2022 de accounts worden verwijderd waarvan de laatste inlogdatum in 2015 ligt.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van SSFH info@ssfh.nl of 013- 5944318.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.