rie-manager-nieuws

Het huidige systeem van SSFH, de RIE manager gaat stoppen. Vanaf oktober 2023 is het nieuwe systeem beschikbaar. Gebruikers van het systeem hebben hier al bericht over gehad.

Heb jij nog geen mail ontvangen over dit nieuwe systeem of wil je je aanmelden voor het nieuwe systeem? Dat kan via deze link. Begin oktober ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor het nieuwe systeem. Bij de eerste keer inloggen moet je direct het wachtwoord wijzigen. Later komen er instructiefilmpjes beschikbaar die je zullen helpen om het systeem op de juiste manier te gaan gebruiken.

Belangrijk! Bij het implementeren van het nieuwe systeem worden de gegevens uit het oude systeem niet automatisch overgezet. Je moet zelf de informatie uit het oude systeem halen en importeren in het nieuwe systeem. Om je hier bij te helpen hebben wij een gebruiksaanwijzing opgesteld, deze vind je hier.

Webinar

Op dinsdag 31 oktober van 19.00 uur tot 20.00 uur wordt er een webinar speciaal voor accounthouders georganiseerd. Tijdens het webinar zal er stapsgewijs uitleg worden gegeven over hoe het nieuwe RIE systeem werkt. Aansluitend wordt er meer informatie gegeven aan organisaties met meerdere vestigingen. Met het nieuwe systeem is het mogelijk om meerdere vestigingen aan één account te koppelen, welke voordelen dit met zich mee brengt zal dan ook besproken worden. Meld je vandaag nog aan!

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.