SSFH komt naar je toe: neem deel aan een regiotafel

SSFH komt jouw kant op! Vanaf maart 2024 organiseert SSFH regiotafels om samenwerking in de huisartsenzorg te bevorderen zodat we samen de regionale arbeidsmarkt kunnen stimuleren. Deze regiotafels brengen verschillende partijen in de regio bij elkaar waaronder; huisartsenpraktijken, huisartsenposten maar ook ROC’s en regionale huisartsen organisaties. Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op welke zaken spelen in jouw regio, hoe de verschillende partijen elkaar kunnen helpen en hoe SSFH hierbij kan ondersteunen. Het is daarom de uitgelezen kans om prangende kwesties onder de aandacht te brengen en ze samen met SSFH en regionale stakeholders op te lossen!

Interesse om deel te nemen? Kijk snel in de agenda wanneer SSFH bij jou in de regio is en schrijf je in! Per sessie kunnen er 12 personen aanwezig zijn, dus wees er snel bij en verzeker jouw plek aan tafel.

1 op 1 gesprek

Naast de regiotafels biedt SSFH ook de mogelijkheid om één op één gesprekken te plannen. Laat jouw gegevens achter als je graag zo’n gesprek wilt inplannen met SSFH. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Reserveer een event-pakket

Ben jij binnenkort aanwezig op een carrière event, een beroepenmarkt of een andere bijeenkomst waar je werken in de huisartsenzorg aanprijst? SSFH biedt nu de mogelijkheid om een event-pakket te gebruiken! Dit pakket bevat een blauw kamerscherm (uitvouwbaar in 3 delen), pennen en banners van mijnbaanindepraktijk.nl zodat je jouw stand mooi kunt aankleden of zelfs een mini-praktijk kunt opzetten!

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.