Hoe zit het met vrije dagen en de compensatie voor feestdagen? Waar kan ik een vergoeding voor mijn stagiair aanvragen? Waar vind ik een model stageovereenkomst? Waar vind ik informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’? Hoe hoog is de eindejaarsuitkering?

Allemaal vragen waar werkgevers en werknemers antwoord op willen hebben. Die antwoorden zijn te vinden in de CAO Huisartsenzorg of op de website van SSFH. In SSFH zijn de sociale partners aan de cao-tafel Huisartsenzorg verenigd. Maar niet iedereen heeft voortdurend het cao-boekje bij de hand of de gelegenheid de website te raadplegen. 

Daarom is er nu de Cao-app Huisartsenzorg! Deze handige app geeft antwoord op al deze vragen en nog veel meer. Gewoon via de app op je mobiel. De app is vanaf nu te downloaden in de Apple Appstore en Google Playstore. De app bevat naast de complete cao-tekst praktische tools, FAQ’s en bijvoorbeeld informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’. Maar ook nuttige links naar externe websites. En handige tools zodat je kan berekenen wanneer je recht hebt op AOW of om je zwangerschaps- en bevallingsverlof te berekenen. 

Downloaden dus, die app! En laat ons horen wat je ervan vindt.

1631780862_cao-app-huisartsenzorg
Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.