Maatwerkprogramma

Werkdruk is een belangrijk knelpunt in de huisartsenzorg en kan een behoorlijke impact hebben op de kwaliteit van de zorg en de tevredenheid van medewerkers. Het maatwerkprogramma "werkdruk" is speciaal ontwikkeld om organisaties in de huisartsenzorg te ondersteunen bij het aanpakken en verminderen van toenemende werkdruk. Daarnaast wordt het programma ook aangeraden om een gezondere werkomgeving te creëren voor medewerkers. 

Alle programma's worden gefinancieerd door SSFH, wat betekent dat organisaties in de huisartsenzorg in aanmerking komen voor subsidie. Het beschikbare budget is afhankelijk van het aantal medewerkers in de organisatie: 

Organisatie Aantal medewerkers Voucherwaarde
 Klein   1-9 medewerkers  €2.000,-
 Middelgroot  10-24 medewerkers  €5.000,-
 Groot   25 medewerkers of meer   €10.000,-

Aanbod

Er zijn drie organisaties waar de vouchers voor een maatwerkprogramma ingeleverd kunnen worden. Zij hebben speciaal voor SSFH een programma samengesteld. Hierbij kun je denken aan een workshop of coaching, of een combinatie van beide. Hieronder vind je meer informatie over de drie organisaties en het programma dat zij aanbieden

Eigen maatwerkprogramma

Als je bij de drie organisaties niet het juiste aanbod vindt, kun je ervoor kiezen om een eigen maatwerkprogramma samen te stellen, in samenwerking met een andere aanbieder. In dat geval dien je dan een offerte met informatie over het programma mee te sturen bij de aanvraag. 

Let op! De vouchers zijn op. Het is dus niet meer mogelijk om een voucher aan te vragen. Het is nog wel mogelijk om met het team een workshop werkdruk op maat te volgen. Meer informatie is te vinden op het platform Gezondeboel onder het tabblad Coaching. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Annemie Webers van Career & Live via a.webers@careerandlive.nl.

ivvo

IVVO (Instituut voor Vitaal Ondernemen)

Deze organisatie biedt vitaliteitsprogramma's aan om de veerkracht te vergroten. Ze zorgen voor een laagdrempelig, energiek en praktisch vitaliteitsprogramma ingericht vanuit hun pijlers: veerkracht, vitaliteit en performanche. 

1662533025528

Thaeles

Bevlogen, vitale medewerkers werken met plezier, zijn in balans en leveren een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van de organisatie. Thaeles is een stevige sparringpartner die veranderingen en ontwikkeling begeleiden en stimuleren.

ontwerp-zonder-titel-1-

Gezondeboel

Bij Gezondeboel geloven we dat goede huisartsenzorg begint bij gezonde en gelukkige medewerkers. Helaas geven de meeste praktijkmedewerkers aan dat ze een te hoge werkdruk ervaren. Met onze gerichte workshops en flexibele coachingsuren gaan we samen met jouw team aan de slag om grip te krijgen op dit knelpunt.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.