Webinarreeks over Werkstress

In deze reeks van vier webinars vertelt Annemie Weber, directeur van Career&Live, meer over werkstress.  Annemie heeft al vele jaren expertise opgebouwd over onderwerpen als werkstress, stresspreventie en werk-privé balans. Tijdens de interactieve webinars deelt zij praktische tips en handige tools waar jij vandaag nog mee aan de slag kan. 

De volgende vier thema's zullen worden behandeld in de reeks: 

  • Werkstress
  • Werkdruk
  • Werkgeluk
  • In dialoog over werkstress

LinkedIn livesessie: In gesprek over werkstress

In het kader van de Week van de Werkstress organiseert SSFH op donderdag 16 november een livesessie op LinkedIn over werkstress. 

Op 16 november van 19.15 tot 20.00 uur gaat Johanne Gröne, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid bij SSFH, in gesprek met Annemie Weber (Career&Live), Marc van Wersch (Instituut voor Vitaal Ondernemen) en Inge van de Beek (Amplooi). 

Met deze gasten zal er worden gesproken over Werkstress, de verschillende oorzaken én mogelijke oplossingen. Ook zal ongewenst gedrag en agressie aanbod komen en zal er worden gesproken over de effecten van een beperkt loopbaanperspectief op werkstress. Uiteraard zal er ook tijd zijn om al jouw vragen over werkstress te stellen aan onze experts. 

Aanmelden voor de livesessie kan door op deelnemen te klikken in het event via deze link of via onderstaande button

Webinar 'Werkstress'

In het eerste webinar in de reeks gaan we dieper in op het onderwerp 'werkstress'. Wat is het? Wat zijn mogelijke oorzaken? En hoe kunnen we werkstress oplossen? Annemie vertelt ons meer en geeft praktische tips waar jij vandaag nog mee aan de slag kan. 

Download hier de goodiebag en de poster 'stressherkennen'.

webinar-werkdruk

Hier verschijnt binnenkort het webinar 'Werkdruk'.

webinar-werkgeluk

Hier verschijnt binnenkort het webinar 'Werkgeluk'.

webinar-in-dialoog-over-werkdruk

Hier verschijnt binnenkort het webinar 'In dialoog over werkdruk'

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.