13de-werkconferentie-digivaardig-in-de-zorg

Uit onderzoek blijkt dat een deel van de zorgmedewerkers nog niet goed genoeg kan omgaan met digitale middelen. Digivaardig in de zorg ondersteunt zorgorganisaties én medewerkers bij het verbeteren van de digitale vaardigheden.

13e werkconferentie – Digivaardig in de zorg

Op 30 november van 13.00 tot 16.30 uur organiseert Digivaardig in de zorg hun 13e werkconferentie. Tijdens deze online bijeenkomst word jij geïnspireerd om met digitale vaardigheden aan de slag te gaan en worden er praktische tips gegeven.

Deelname aan dit event is gratis, aanmelden kan via deze link of via de button hieronder.

Programma

De middag zal van start gaan met een plenaire sessie van Mariëlle Tromp. Mariëlle zal tijdens haar interactieve lezing laten zien hoe jij jouw collega’s op een positieve manier kunt motiveren. Dit zal zij doen aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse werk van jou en je collega’s.

Na de plenaire sessie worden er tijdens twee rondes handige én praktische workshops worden gegeven. Denk hierbij aan een workshop ‘leermiddelen inzetten bij digivaardigheid’ of ‘praktische tips voor veilig werken’. Benieuwd naar het volledige overzicht van workshops die jij kan volgen op 30 november? Neem dan een kijkje op de site van Digivaardig in de zorg.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.