Vorig jaar heeft SSFH de arbeidsmarktcampagne “Mijn baan in de praktijk” gelanceerd. Een campagne die mbo-, hbo-studenten en zij-instromers laat zien hoe waardevol en leuk het is om te werken in de huisartsenzorg. Met deze campagne laat SSFH de buitenwereld kennis maken met de verschillende banen in de huisartsenzorg en worden geïnteresseerden aangemoedigd een loopbaan in dit vakgebied te starten.

Dit jaar is de campagne uitgebreid met meer beroepen en nieuwe verhalen en daarmee is de campagne ook in 2021 weer heel zichtbaar. Onze uitingen op social media zijn 2 miljoen keer bekeken en 30 duizend mensen hebben de website bezocht. Dit is meer dan dat we van tevoren hadden ingeschat. Wij zijn erg blij met deze resultaten en de grote belangstelling voor ons vakgebied.

Maar er blijft een tekort aan personeel. Dus zijn we nog steeds op zoek naar mensen die ook willen gaan voor deze mooie en uitdagende baan in de praktijk. Ken jij mensen uit je omgeving die geschikt zijn voor een baan in de huisartsenzorg? Laat ze dan weten hoe leuk het is en deel de link naar mijnbaanindepraktijk.nl

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.