di-socials

Heb jij recent één van de SSFH activiteiten omtrent duurzame inzetbaarheid ingezet, zoals het maatwerkprogramma, een workshop of de gesprekskaart agressie en ongewenst gedrag? Heb je deelgenomen aan het webinar of de e-learning sociale veiligheid of heb je je aangemeld op het platform Gezondeboel? Dan is SSFH benieuwd naar jouw ervaring!

In 2023 en 2024 heeft SSFH de focus op het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid in de huisartsenzorg. Middels het activiteitenplan richt SSFH zich op de knelpunten werkdruk, agressie en ongewenst gedrag en loopbaan perspectief. Om deze knelpunten aan te pakken en op te lossen danwel te verminderen zijn er verschillende activiteiten ontwikkeld. 

Om een beeld te krijgen van de ervaringen met deze activiteiten, is SSFH op zoek naar ervaringen van gebruikers. Naast dat we zelf benieuwd zijn naar de ervaring, willen we deze ook graag delen binnen de huisartsenzorg om anderen te inspireren om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Dus heb jij bijvoorbeeld het webinar sociale veiligheid bijgewoond, een maatwerkprogramma gevolgd of een gesprekskaart gebruikt en wil je deze ervaring met ons delen? Stuur dan een mailtje naar info@ssfh.nl

Samen staan we sterk! 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.