Hoewel de werkdruk steeds meer (b)lijkt toe te nemen, blijft de huisartsenzorg een prachtige en interessante sector om in te werken. De zorgvraag wordt echter complexer en daardoor wordt er steeds meer flexibiliteit en veerkracht van zowel werkgever als werknemer verwacht. Het is daarom van belang gemotiveerd, gezond, vakbekwaam en productief aan het werk te zijn. Nu en in de toekomst.

Bekijk hier de animatie over het gebruik van de gesprekskaarten

Gesprekskaarten

Het is belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over wat je als medewerker nodig hebt en hoe je daarbij als leidinggevende kan helpen. Zo zorgen jullie samen voor de optimale werksfeer en meer werkplezier. Wij hebben twee gesprekskaarten ontwikkeld die jullie helpen om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Gesprekskaart Goed voor elkaar

De gesprekskaart ‘Goed voor elkaar’ bevat vragen over allerlei onderwerpen, zoals motivatie en talenten, kennis en vaardigheden, gezondheid en vitaliteit, werk en privé, en werkomstandigheden en samenwerking. Kies voorafgaand of tijdens het gesprek samen met de vragen uit waar beide het gesprek over aan willen gaan.

Ga naar de gesprekskaart Goed voor elkaar

Gesprekskaart Werkdruk


Gaat het gesprek over het ervaren van een hoge werkdruk? Maak dan gebruik van de gesprekskaart ‘werkdruk’ en krijg op deze manier inzicht in mogelijke oorzaken en oplossingen.

Download de gesprekskaart Werkdruk

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.