1646730030_webinar-gimd-17-maart-2022

Sociale veiligheid is de afgelopen periode onderwerp van gesprek geweest. Bij Gimd merkten we ook dat dit onderwerp leeft. We krijgen veel aanvragen voor inzet van vertrouwenspersonen en de training bevorderen gewenst gedrag.

We benadrukken graag dat de Gimd vertrouwenspersonen bereikbaar zijn voor consultatie en advies wanneer het gaat over grensoverschrijdend gedrag. Of dit nu pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, agressie of integriteitskwesties betreft. Met het aanstellen van een vertrouwenspersoon alleen, ben je er nog niet. Het is belangrijk om goed beleid te hebben en het onderwerp met regelmaat op de agenda te zetten. Maar hoe pak je dat aan? En wat is goed beleid?

Webinar sociale veiligheid

Op donderdag 17 maart a.s. organiseert Gimd van 16.00-17.00 uur een inspirerende Webinar sociale veiligheid. De digitale omgeving is vanaf 15.45 uur opengesteld. We bieden aansluitend gelegenheid om vragen te stellen. Zien we jou ook op 17 maart? Meld je dan snel aan via deze link: aanmelden Webinar sociale veiligheid.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.