mentaal-fysiek-640x320

Van 14 tot en met 18 november 2022 organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Werkgevers krijgen concrete handvatten om dit samen met hun werknemers te realiseren. Het inzetten op het versterken van alle medewerkers leidt ertoe dat een organisatie meer in balans komt. SSFH is dit jaar kennispartner van de Week van de Werkstress.

Juist in deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt en hoge verzuimcijfers is het belangrijk om als werkgever en werkende extra aandacht te besteden aan je mentale en fysieke gezondheid. Daarom krijgen werkgevers tijdens deze week concrete handvatten om werkstress samen met hun werknemers aan te pakken. Binnen de week van de werkstress is er naast aandacht voor het mentale welbevinden ook aandacht voor de fysieke staat. Deze twee zaken kunnen namelijk niet los van elkaar gezien worden, samen gaan we voor: Mentaal en fysiek sterk!

Gratis coachingssessies en training generatiemanagement

In de toolkit op de website van de Week van de Werkstress staan allerlei praktische tips, interessante tools en artikelen van partners. SSFH heeft de gesprekskaarten in deze toolkit beschikbaar gesteld. Ook vinden er een aantal events plaats rondom deze week welke ook interessant zijn voor de huisartsenzorg. Zo geeft Career and live gratis coachingssessies tijdens de Week van de Werkstress en geeft Odyssee op vrijdag 18 november het gratis webinar over Generatiemanagement.

Via onderstaande button ga je naar de website van de Week van de Werkstress 2022.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.