rie-systeem-ssfh

In oktober is SSFH overgestapt op een nieuw systeem van de RI&E (AMS). Deze overstap was nodig omdat het oude systeem (RIE manager) technisch verouderd is en gaat stoppen. Heb je een RI&E aangemaakt in het oude systeem, dan is deze nog tot uiterlijk 31 december 2023 beschikbaar. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de gegevens uit dit systeem te halen.

Bij het implementeren van het nieuwe systeem worden de gegevens uit het oude systeem niet automatisch overgezet. Je moet zelf de informatie uit het oude systeem halen en veilig stellen. Om je hier bij te helpen hebben wij een gebruiksaanwijzing opgesteld, deze vind je hier, of kun je onderstaande video bekijken. In het nieuwe systeem dien je deze gegevens opnieuw in te voeren. Let op, dit is alleen deze maand nog mogelijk!

Het nieuwe RIE systeem (AMS) is sinds begin oktober beschikbaar. Organisaties die premie afdragen aan SSFH kunnen gratis gebruik maken van het nieuwe RIE systeem voor de huisartsenzorg. De accountbeheerder kan de praktijk aanmelden via onderstaande button en ontvangt binnen een week de inloggegevens.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.