linkedin-live-afbeelding

In het kader van de Week van de Werkstress organiseert SSFH een LinkedIn Livesessie. Op 16 november van 19:15 tot 20:00 uur gaat Johanna Gröne, projectleider Duurzame Inzetbaarheid bij SSFH, in gesprek over werkstress.

Tijdens de livesessie zullen Annemie Webers (Career&Live), Marc van Wersch (Instituut voor Vitaal Ondernemen) en Inge van de Beek (Amplooi) aanschuiven om hun visie op werkstress te bespreken. Tijdens de livesessie zullen verschillende onderwerpen besproken worden. Zo zal er in worden gegaan op de verschillende oorzaken van werkstress, denk hierbij aan werkdruk, agressie en ongewenst gedrag op de werkvloer of een gebrek aan loopbaanperspectief. Daarnaast zullen er ook verschillende oplossingen voor werkstress gegeven worden. Uiteraard zal er ook tijd zijn om al jouw vragen over werkstress te stellen. 

Aanmelden voor de livesessie kan door in deze LinkedIn-post op ‘deelnemen’ te klikken. Dan ontvang je bericht als de livesessie begint.

Webinarreeks over werkstress

Naast de de livesessie op LinkedIn is er ook een reeks webinars opgenomen om zorgprofessionals handvatten te bieden bij de aanpak van werkstress. Tijdens deze vier webinars zal Annemie Webers de volgende thema's behandelen: werkstress, werkdruk, werkgeluk en in dialoog over werkstress. Annemie geeft op een interactieve manier handige tips en tools waar je vandaag nog meer aan de slag kan. Het eerste webinar is nu te bekijken via deze link.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.