refect-gesprekstool-afbeelding

Om zorgprofessionals in de huisartsenzorg te ondersteunen bij het voeren van gestructureerde en waardevolle gesprekken heeft SSFH een nieuwe innovatieve gesprekstool ontwikkeld: REFLECT. Deze tool is ontworpen in samenwerking met ondernemers en professionals uit de praktijk. Doordat REFLECT is ontwikkeld met oog op de zorgsector voldoet het aan de specifieke behoeften die in onze sector spelen. Zo stelt REFLECT  huisartsen organsiaties instaat om aan de slag te gaan met: 

  1. Individuele Groei: Geef uw zorgprofessionals de mogelijkheid om gerichte feedback te ontvangen over hun competenties en gedragsindicatoren, waardoor individuele groei wordt gestimuleerd.
  2. Gestructureerde Gesprekken: Implementeer een uniforme gespreksstructuur die de interactie tussen werknemers en leidinggevenden verbetert, gericht op het bevorderen van samenwerking en prestaties.
  3. Duurzame Inzetbaarheid: Evalueer de duurzame inzetbaarheid van uw teams, inclusief aspecten van fysieke en mentale gezondheid, om proactief welzijnsinitiatieven te ontplooien.
  4. Teamfit en Samenwerking: Versterk de samenwerking binnen uw organisatie door de teamfit te verbeteren en een cultuur van effectieve communicatie te bevorderen.

Inmiddels hebben een aantal organisaties de tool al in gebruik genomen. Wil jij ook aan de slag met REFLECT? Mail dan naar info@ssfh.nl. 

Lees meer over de tool op de REFLECT-pagina op onze website. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.