refect-gesprekstool-afbeelding

Vanaf begin december gaat de REFLECT gesprekstool live voor de huisartsenzorg. Dit innovatieve instrument is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers en aangepast aan de specifieke behoeften van de gezondheidszorg.  

REFLECT stelt huisartsenorganisaties in staat aan de slag te gaan met: 

  • Individuele ontwikkeling: Geef uw zorgprofessionals de mogelijkheid om gerichte feedback te ontvangen over hun competenties en gedragsindicatoren, waardoor individuele groei wordt gestimuleerd. 

  • Gestructureerde Gesprekken: Implementeer een uniforme gespreksstructuur die de interactie tussen werknemers en leidinggevenden verbetert, gericht op het bevorderen van samenwerking en prestaties. 

  • Duurzame Inzetbaarheid: Evalueer de duurzame inzetbaarheid van uw teams, inclusief aspecten van fysieke en mentale gezondheid, om proactief welzijnsinitiatieven te ontplooien. 

  • Teamfit en Samenwerking: Versterk de samenwerking binnen uw organisatie door de teamfit te verbeteren en een cultuur van effectieve communicatie te bevorderen. 

REFLECT is ontworpen met het oog op aanpasbaarheid, waardoor het flexibel meegroeit met de veranderende behoeften van de gezondheidszorg. Ben jij benieuwd naar de gesprekstool, wil je meer informatie of ben je zo enthousiast dat je deze direct wilt toepassen in jouw praktijk? Meld je dan nu door een mail te sturen naar info@ssfh.nl

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.