ssfh-regiotafels-1200x720

Na een succesvolle eerste reeks regiotafels is nu ook de planning voor de tweede helft van het jaar bekend. Tijdens de regiotafels brengen we verschillende partijen in de regio bij elkaar, waaronder: regionale huisartsenorganisaties, huisartsenpraktijken, onderwijsinstellingen en gemeentes. De partijen gaan met elkaar in gesprek over regionale uitdagingen. Er wordt gepraat over een gezamenlijke aanpak en hoe SSFH hierbij kan ondersteunen.

Nieuwe reeks regiotafels

De eerste helft van het jaar zijn we al met een aantal regio's in gesprek gegaan. Maar ook in de tweede helft van het jaar trekken we weer het land in om het gesprek in de regio te bevorderen. De planning voor de tweede helft van het jaar is als volgt:

Voor het volledige overzicht kun je ook in onze agenda kijken. Wil jij aanwezig zijn bij de regiotafel in jouw regio? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de pagina van de regiotafel naar jouw keuze.

Één-op-één gesprekken mogelijk 

Kan jij niet aanwezig zijn bij de regiotafel in jouw regio? Het is ook mogelijk om een één-op-één gesprek (fysiek of digitaal) aan te vragen met één van onze adviseurs. Mail voor het aanvragen van een één-op-één gesprek naar info@ssfh.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.