1646900643_1200x627-inzetbaarheid3

Gaan jouw medewerkers gezond en met plezier aan het werk? Als werkgever/leidinggevende heb je belang bij de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Daarom heeft SSFH twee duurzame-inzetbaarheidsscans laten ontwikkelen; de Zelfcheck ‘Goed voor elkaar’ en de Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX). 

De wereld verandert voortdurend en daarmee ons werkveld ook. Denk aan nieuwe technologieën die leiden tot automatisering en robotisering, maar ook aan de krapte op de arbeidsmarkt, de hoge werkdruk en de zorgvraag die complexer is geworden. Dit vraagt aanpassingsvermogen van werkgevers én medewerkers. Des te belangrijker om aandacht te besteden aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team.

De duurzame inzetbaarheidsscans van SSFH geven inzicht, bieden aanknopingspunten en praktische handvatten om hier zelf actief mee aan de slag te gaan. De Zelfcheck ‘Goed voor elkaar’ is bedoeld voor de werkgever of de direct leidinggevende. Aan de hand van 31 stellingen wordt de leidinggevende zich beter bewust van wat er op het gebied van de duurzame inzetbaarheid van zijn/haar medewerkers wel en niet goed gaat. Voor organisaties die een slag dieper willen kijken en hun medewerkers willen laten bevragen over hun eigen duurzame inzetbaarheid is een wetenschappelijk gevalideerd instrument beschikbaar, namelijk de Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX), ontwikkeld door TNO.

>>> Meer informatie over de scans en hoe deze te gebruiken.
 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.