logo-gezondeboel-1200x627

Alle medewerkers in de huisartsenzorg gezond en met plezier aan het werk houden wordt steeds belangrijker. De komende twee jaar zet SSFH daarom extra in op duurzame inzetbaarheid. Om iedereen de kans te geven op een laagdrempelige manier aan de eigen duurzame inzetbaarheid te werken, lanceert SSFH het platform Gezondeboel. 

Gezondeboel is een online e-Healthplatform waar verschillende trainingen gratis gevolgd kunnen worden. Ook kun je met behulp van vragenlijsten inzicht krijgen in je persoonlijke knelpunten en daar gericht mee aan de slag gaan. Het platform is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt je hier registreren.

Naast de trainingen binnen het platform biedt SSFH ook activiteiten zoals workshops en coaching, zowel online als op locatie. Deze focussen op de thema’s werkdruk, agressie en ongewenst gedrag en beperkt loopbaanperspectief. Afhankelijk van de activiteit kunnen deze individueel of met je team gevolgd worden. Alle informatie over het activiteitenplan Duurzame Inzetbaarheid vind je op www.ssfh.nl/di.

Gezondeboel is onderdeel van Therapieland, een aanbieder van online programma’s voor de GGZ en huisartsenzorg. Door preventief te werken aan thema’s als mentale gezondheid en vitaliteit kan veerkracht worden versterkt en psychische kwetsbaarheid worden beperkt.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.