img-3353

Op zaterdag 22 april vond in Bussum in Spant! het jubileumcongres van de NVDA plaats. Met ruim 950 doktersassistenten werd het zestigjarig bestaan van de vereniging gevierd. 

SSFH was aanwezig met een stand om duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen. Op de stand konden deelnemers een QR-code scannen om hun kennis van duurzame inzetbaarheid te testen. Na het invullen van de test kregen zij een solar powerbank om de telefoon voortaan duurzaam op te laden. De duurzame inzetbaarheidstest is binnenkort beschikbaar via de website van SSFH. Daarnaast was er volop informatie te krijgen op de stand over allerlei onderwerpen in het kader van dit thema.

De dag werd feestelijk geopend met vuurwerk en ballonnen, gevolgd door de première van de jubileumfilm. Daarin vertellen doktersassistenten over hun vak en de NVDA, gevolgd door onder andere een interview, plenaire lezingen en workshops. Met dagvoorzitter Kees Tol en als afsluiting een optreden van OG3NE kijken we terug op een succesvolle dag.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.