ontwerp-zonder-titel-23-

Op 8 februari organiseerde Digivaardig in de Zorg een webinar over de diepgaande invloed van digitalisering op ons werk en leven. Tijdens het webinar vertelde sociaal psycholoog Rijn Vogelaar meer over de digtaal bewustzijn en digitaal welzijn. Je kunt het webinar nu terugkijken op de site van Digivaardig in de Zorg. 

Webinar Digitaal bewustzijn 

Digitalisering is niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn tijdens werk maar ook in onze privé-omgeving constant digitaal. Maar hoe reageert ons brein hier eigenlijk op? En is constant digitaal zijn eigenlijk wel gezond? Rijn Vogelaar gaat tijdens het webinar in op digitaal welzijn. Ook geeft hij tips hoe jij de juiste balans vindt tussen online en offline zijn. 

Digivaardig in de zorg

SSFH zet zich, als onderdeel van de coalitie Digivaardig in de Zorg, in voor voor de digivaardigheden van zorgprofessionals in de huisartsenzorg. Op de site van Digivaardig in de Zorg kun jij als medewerker in de gezondheidszorg handige zelfscans en lesmaterialen vinden om jouw digitale-skills een boost te geven. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.