week-van-de-loopbaan

Van 18 tot 22 september vindt de 9e editie van de Week van de Loopbaan plaats. Tijdens deze week kunnen werkenden, werkzoekenden en werkevers gratis en vrijblijvend loopbaanadvies krijgen van een door Noloc (de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches) gecertificeerde loopbaanexpert.

Tijdens de week van de loopbaan openen loopbaanexperts door het hele land hun deuren. Iedereen die bezig is met eigen ontwikkeling, ontwikkeling binnen een organisatie, onzeker is over carrière keuzes of een andere loopbaan gerelateerde vraag heeft kan gratis een gesprek inplannen met een expert in de buurt. Neem voor meer informatie een kijkje op de site van Noloc.

SSFH en duurzame inzetbaarheid

Vanuit SSFH wordt er veel aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid. Een belangrijk aspect hierin is loopbaanperspectief. Voldoende ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden worden voor veel medewerkers steeds belangrijker. SSFH ondersteunt organisaties in de huisartsenzorg, ook als het gaat om loopbaanperspectief. In samenwerking met Gezondeboel is daarom een platform beschikbaar voor alle medewerkers in de huisartsenzorg. Op dit platform kan er op een laagdrempelige manier worden gewerkt aan je eigen ontwikkeling. Ben je een nieuwe gebruiker van het platform? Registreren kan via deze link. Op onze pagina over loopbaanperspectief is ook een handleiding te vinden voor het platform. Zo kan je optimaal gebruik maken van het platform en aan de slag gaan met je eigen ontwikkeling.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.