afbeelding1

Om de knelpunten werkdruk en agressie en ongewenst gedrag aan te pakken binnen de huisartsenzorg biedt SSFH diverse workshops aan om hiermee met jouw team aan de slag te gaan. Deze workshops zijn te vinden in de app of op de website van het platform Gezondeboel, een account hiervoor aanmaken is gratis. Onder het tabblad 'Coaching' vind je de workshops die aansluiten bij werkdruk en agressie en ongewenst gedrag. 

Als je werkdruk ervaart kun je met behulp van de gesprekskaart werkdruk praten over jouw werkdruk met je leidinggevende of een coach. Daarnaast kun je met jouw team een workshop op maat volgen en samen aan de slag gaan om de werkdruk binnen jouw organisatie te verminderen. 

Wanneer er veel agressie en ongewenst gedrag voorkomt in de praktijk, is het van belang hier samen op terug te kijken. Agressie en ongewenst gedrag is nooit helemaal te voorkomen, maar je kunt het wel verminderen en er beter mee leren omgaan. Via het platform Gezondeboel biedt SSFH twee verschillende trainingen aan: een workshop meer gericht op de praktijk of een workshop die dieper inzoomt op de theorie. Ook deze workshops zijn bedoeld voor een team en kunnen op maat worden gegeven bij een organisatie. 

Het is belangrijk om gebruik te maken van deze workshops en te streven naar een veilige en respectvolle werkomgeving binnen de huisartsenzorg. Registreer je gratis op het platform Gezondeboel en ga direct aan de slag met jouw duurzame inzetbaarheid. Samen maken we het verschil! 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.