ontwerp-zonder-titel-9-

Agressie en ongewenst gedrag

Bedreigen, schelden en soms zelfs fysiek geweld: SSFH ontvangt steeds vaker signalen over agressie en ongewenst gedrag in de huisartsenzorg. Soms is dat door eigen collega’s, maar steeds vaker door patiënten en hun naasten. Met als gevolg angst, onzekerheid en frustraties van patiënten en hun naasten die worden geuit in de praktijk. 

Beschikbaar tot oktober 2024

ontwerp-zonder-titel-7-

Als werknemer in de huisartsenzorg beter voor jezelf zorgen

In een tijd met complexere zorgvragen, een tekort aan collega’s en hoog verzuim is het lastig is om goed voor jezelf te blijven zorgen. Juist daarom is het belangrijk samen het gesprek aan te blijven gaan over hoe je omgaat met toenemende werkdruk. Maar hoe en wanneer dan?

Beschikbaar (accreditatie verlopen)

1671100322_vitaliteit-in-de-praktijk

Vitaliteit in de praktijk

Hierbij delen we een speciaal voor SSFH ontwikkeld webinar door ArboNed over 'vitaliteit in de praktijk'. Het webinar is verdeeld over twee modules. ‘Leefstijl' en 'Mentaal fit’. Elke module duurt ongeveer 20 minuten. 

Beschikbaar (geen accreditatie)

ontwerp-zonder-titel-10-

Huisarts en goed werkgeverschap

Wat zijn je plichten als werkgever, welke handvatten kun je gebruiken en hoe kan je het werk voor je werknemer zo prettig mogelijk maken? In dit webinar bespreken Erik Schouten en Diana Lucassen de, door SSFH ontwikkelde, gesprekskaarten en laten ze zien hoe jij deze als werkgever optimaal kan inzetten.

Beschikbaar tot 5 augustus 2023

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.