Opleidingen

De huisartsenzorg is in ontwikkeling. Door de verschuiving van zorgtaken naar de eerstelijnszorg en de trend dat ouderen langer tussen wonen krijg je in de huisartsenzorg steeds meer te maken met complexere zorgtaken. Dit vraagt om nieuwe vaardigheden en competenties en zorgt ervoor dat werken in de huisartsenzorg uitdagend en afwisselend is! 

Denk jij na over een loopbaan in de huisartsenzorg?

Op de website van youchooz vind je alle informatie over de opleidingen in de huisartsenzorg. Zo vind je gemakkelijk een passende opleiding in jouw omgeving. Wil je eerst meer informatie over de verschillende beroepen en het werk in de huisartsenzorg? Kijk dan op de website Mijn baan in de praktijk en maak kennis met toekomstige collega’s.

Liever via de derde leerweg studeren?

Als zij-instromer, herintreder of werkzoekenden ben je eerder opzoek naar een flexibele opleiding die aansluit bij je huidige baan, gezin of mogelijkheden. De derde leerweg kan dan een goede uitkomst zijn doordat het onderwijsaanbod flexibel is. In onderstaand overzicht vind je meer informatie over de mogelijkheden in de derde leerweg. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.