dvds

Vandaag zetten we alle stagiares in het zonnetje, het is namelijk de Dag van de Stagiair! Namens SSFH een bedankje voor alle stagiaires die hun enthousiasme, toewijding en frisse perspectieven inbrengen in de huisartsenzorg. Jullie maken het verschil en dat wordt enorm gewaardeerd! 

Tegelijkertijd is deze dag ook dubbel door het grote tekort stageplaatsen in de huisartsenzorg. Het is super belangrijk om stagiaires de beste leerervaring en ontwikkeling te bieden, maar helaas is daar maar beperkte beschikbaarheid voor. Om dit tekort aan te pakken en de toekomst van de zorg te waarborgen, biedt SSFH de stimuleringsregeling stageplaatsen aan. Deze regeling ondersteunt innovatieve projecten die nieuwe stageplaatsen creëren en studenten in staat stellen om waardevolle praktijkervaring op te doen. 

Samen kunnen we het verschil maken en zorgen voor voldoende stageplaatsen in de huisartsenzorg. Laten we de handen ineen slaan en investeren in de toekomst van de zorg. Wil je meer informatie over de stimuleringsregeling? Via deze link lees je alles over de voorwaarden, financiering en ervaringen.  

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.