dag-vh-werkplezier-2023-beeldmerk-achtergrond

Elke laatste dinsdag van januari is het de Dag van het werkplezier in de zorg. Vandaag dus! Een dag waarop FWG Progressional People samen met alle zorgorganisaties in Nederland het werkplezier van zorgmedewerkers in de spotlights zet.

Aandacht voor medewerkers is cruciaal. Niet alleen om ze te behouden, maar ook om hun veerkracht en weerbaarheid te versterken en voor het vergroten van de aantrekkingskracht van je organisatie op nieuwe medewerkers. Werkplezier of werkgeluk is voor veel mensen een belangrijke waarde. Als medewerkers meer werkplezier ervaren, krijgen ze daar meer energie van. Ze worden productiever en krijgen zo meer gedaan op een dag. Ook helpt het benadrukken van de positieve kanten van werk om tegenvallers op te vangen. Het zorgt er namelijk voor dat medewerkers de negatieve situatie beter kunnen te relativeren. Morgen is er immers weer een leuke dag!

Weet jij als werkgever in de huisartsenzorg of jouw werknemers voldoende werkplezier ervaren? Wil je hierover het gesprek aangaan met je werknemer? Maak gebruik van de gesprekskaarten ‘Goed voor elkaar’ en ‘Werkdruk’ van SSFH. Klik op onderstaande button om naar de gesprekskaarten te gaan.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.