vragenlijst-digicoordinator

SSFH zet zich in om de digitale vaardigheid in de huisartsenzorg te verhogen. Dit doen we onder andere via de Coalitie Digivaardig in de Zorg. Deze coalitie helpt de zorgsector door onder andere kennis en praktische tools te delen. En zo zorgprofessionals een steun in de rug te bieden. Om ook in de toekomst goed aan te kunnen sluiten op de specifieke behoeften uit de sector is er een inventarisatie uitgezet. 

De inventarisatie

Om de behoeftes uit de sector in kaart te kunnen brengen en daar passende oplossingen bij te kunnen ontwikkelen vraagt de Coaltie Digivaardig in de Zorg jou om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst bestaat uit vier vragen en het invullen van de vragenlijst zal maximaal vijf minuten van je tijd kosten. 

Digitalisering in de huisartsenzorg

Een groot deel van de mederwerkers in de huisartsenorg voelt zich niet voldoende vaardig om hun werk goed te kunnen uitoefenen. Daarbij blijkt dat niet alle systemen als even gebruiksvriendelijk worden ervaren. Terwijl digitaal werken juist ook mogenlijkheden biedt om werkdruk te verlagen en patiëntenzorg te verbeteren. Meer weten over digitalisering en hoe SSFH zich hier voor inzet? Lees meer.  

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.