maatwerkprogramma

Om met de knelpunten Werkdruk en Agressie en ongewenst gedrag aan de slag te gaan, introduceert SSFH maatwerkprogramma's. Deze bieden concrete hulpmiddelen en handvatten om een gezonde werkomgeving te creëren voor medewerkers in de huisartsenzorg. 

De maatwerkprogramma's worden gefinancierd door SSFH, wat betekent dat organisaties in de huisartsenzorg in aanmerking komen voor subsidie. Het beschikbare budget is afhankelijk van het aantal medewerkers in de organisatie waarvoor een voucher aan te vragen is met een maximum van €10.000,-. Per knelpunt kun je kiezen uit drie organisaties waar de voucher ingeleverd kan worden. 

Vouchers voor de maatwerkprogramma's zijn aan te vragen via de website van SSFH. Voor meer informatie over de maatwerkprogramma's en de algemene voorwaarden kun je terecht op de pagina: 

Deze maatwerkprogramma's zijn mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en zijn onderdeel van het activiteitenplan om duurzame inzetbaarheid in de huisartsenzorg te bevorderen. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.