wvdw-logo-linkedin

Van 13 tot 17 november is het de Week van de Werkstress, een initiatief van OVAL. Dit jaar staat de Week van de Wekstress in het teken van (ver)binding. In tijden van individualisering en arbeidsmarktkrapte is verbinding essentieel voor een goede mentale gezondheid. SSFH zet zich in voor mentaal gezonde zorgprofessionals en is daarom partner van de Week van de Werkstress.

(Ver)binding

De huisartsenzorg staat onder druk. Door een te kort aan personeel en steeds meer agressie en ongewenst gedrag op de werkvloer is verbinding nu meer dan ooit van belang. Tijdens de Week van de Werkstress gaan we de verbinding aan met elkaar. Gebruik deze week als aanleiding om het gesprek aan te gaan met elkaar. Wil jij graag het gesprek aangaan maar weet je niet goed hoe? Een handige tool om hier bij te gebruiken zijn onze gesprekskaarten. Deze kaarten bevatten o.a. voorbeeldvragen om het gesprek te starten. 

LinkedIn Live: In gesprek over werkstress

In het kader van de week van de week van de werkstress organiseert SSFH een LinkedIn Livesessie. Op 16 november van 19:15 tot 20:00 uur zal Johanna Gröne met drie gasten het gesprek aan gaan over werkstress. Naast werkdruk zal er ook gesproken worden over sociale veiligheid op de werkvloer en welke invloed loopbaanperspectief heeft op werkstress. 

Week van de Werkstress-event 

Naast de livesessie op LinkedIn worden er tijdens de Week van de Werkstress nog meer evenementen georganiseerd. Zo ook het OVAL Week van de Werkstress-event op 15 november. Tijdens dit event vertellen verschillende sprekers meer over hun visie op verbinding, werkstress en werkgeluk. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.