elearning-agressie-en-ongewenst-gedrag

Het webinar ‘Agressie en ongewenst gedrag in de huisartsenzorg’, dat plaatsvond op 15 september, is nu ook on demand beschikbaar! De accreditatie voor alle beroepsgroepen in de huisartsenzorg is toegekend.

Wil je meer weten wat je als werkgever moet regelen om een fysiek veilige werkomgeving te organiseren voor je medewerkers? Wat je als medewerker zelf kunt doen om externe agressie te voorkomen of te verminderen? Of wat je zelf kunt doen tijdens en na een incident? Volg dan deze e-learning en krijg handvatten om een zo veilig mogelijke werkplek te creëren om externe agressie te voorkomen danwel te verminderen.

Onder leiding van Elisabeth van den Hoogen gaan werkgever, Esther Werner (Eigenaar en trainer/coach bij KIES, buro voor weerbaarheid), Marlies Roelofs (trainer en trainingsacteur bij KIES), Henk van Dijk (Landelijk programmamanager ‘Professioneel optreden’ met o.a. de portefeuille ‘geweld tegen medewerkers met een Publieke Taak’) en Louis Heijkamp (Regionaal coördinator Veilige Publieke Taak voor de eenheid Rotterdam) hierover met elkaar in gesprek.

Het webinar is gratis on demand beschikbaar en via onderstaande button te volgen via Medische Scholing. Zorg voor een correcte registratie, zodat je ook een PE punt toegekend krijgt bij het juist beantwoorden van de toetsvragen.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.